Cort pentru evenimente la aer liber

Când vine vorba de nunta ta vrei să fie totul perfect.  Știi cât de important e localul și bucatele, dar vrei și o priveliște deosebită pentru pozele din această zi memorabilă. Noi vă vom fi alături chiar de la începutul structurării celor mai importante detalii.

Ce avem noi în plus, pe lângă alte săli de nunți înafara Chișinăului? Căldura și dedicația gazdei, personalul calificat și mult, mult spațiu. Bucurați-vă de o nuntă fastuoasă, plină de farmec, în mijlocul unui peisaj fenomenal – ideal pentru o petrecere în aer liber, cu mult dans și voie bună!

Terasă încăpătoare în natură - până la 250 invitați

Departe de îmbulzeala orașului, în sânul naturii – restaurantul Tesalia îți pune la dispoziție toate detaliile de care ai nevoie pentru a celebra nunta la noi:
 
  •  spațiul original, în aer liber;
  •  decorul se poate adapta după cele mai noi tendințe;
  •  local spațios, pentru 250 de persoane;
  •  meniu savuros;
  •  chef bucătar celebru;
  •  experiență în deservire și organizare, 15 ani;
  •  consultanță în alegerea meniului.
 

Cununia la aer liber

Localurile în aer liber au frumoasa posibilitate de ați organiza cununia civilă la aer liber.
În ultimii ani aceasta preferință este în topul alegerilor tinerilor însurăței. Și, într-adevăr, atmosfera e mult mai degajată și dragostea are suficient loc liber să zboare în aer. 

Cununia la aer liber

Localurile în aer liber au frumoasa posibilitate de ați organiza cununia civilă la aer liber.
În ultimii ani aceasta preferință este în topul alegerilor tinerilor însurăței. Și, într-adevăr, atmosfera e mult mai degajată și dragostea are suficient loc liber să zboare în aer .

Meniu de zile mari

Cheful și voia bună e musai să fie susținută de un meniu pofticios. Toți clienții noștri beneficiază de consultare și implicare în alegerea meniului, pentru că doar un bucătar cu experiență de zeci de ani poate alege cea mai potrivită masă de sărbătoare. Bucatele se prepară după cele mai noi tendințe, dar se păstrează gustul unui meniu de zile mari! 

Mult spațiu verde

Suntem adepții nunților unde oamenii se simt bine și liber să aleagă dacă să se plimbe sau să stea la masă. Avem amenajat locul pentru bar și zona lounge la aer liber pe care invitații tăi o să îl adore pur și simplu!

Credem că o nuntă reușită e cea unde toți se simt bine.

Servire impecabilă

O sală de nunți care se respectă va avea și o echipă pregătită pentru o deservire impecabilă, interacțiune cu oaspeții și bucătari profesioniști. Pentru noi este importantă dedicația în organizarea fiecărei nunți, indiferent de capacitatea acesteia. Pasiunea cu care lucrăm ne este susținută de cei 15 ani de activitate în acest domeniu. 

Flexibilitate în decor

Probabil ați abservat că fiecare nuntă are parte de decoruri care mai de care. Stil minimalist, stil vintage, stil modern, și fiecare din ele are farmecul său pentru că sunt alese cu bun gust!
 Decorul spațiului nostru se poate adapta după cele mai neobișnuite și noi tendințe. Nu uita – tu ești șeful la nunta ta!

Atmosferă de party noaptea

Tesalia se transformă în câteva secunde în ring de dans cu atmosferă de petrecere: nu trebuie decât să ajustăm luminile și toți invitații sunt imediat transportați într-un spațiu de vis.

Solicită oferta

Noi vă punem la dispoziție toate cele necesare pentru nunta pe care doriți să o găzduim, de la spațiul în sine, confortabil pentru numărul de oaspeți la asistența tehnică și organizatorică. Atât oaspeții de peste hotare, cât și localnicii vor aprecia cu siguranță schimbarea de peisaj și atmosfera de sărbătoare la care predispune localul.

Contactează-ne și află chiar astăzi datele libere.

Ne găsești și pe rețelele de socializare

Mai multe poze dar și informații legate de meniu, date disponibile și alte detalii poți afla contactându-ne pe rețelele sociale.